Interaktivní workshop pro zlepšení prezentačních dovedností

Interaktivní workshop pro zlepšení prezentačních dovedností

Výzkumné centrum NTIS ve spolupráci se společností Integrated Micro-Electronics Czech Republic nabízí možnost zúčastnit se interaktivního workshopu v anglickém jazyce s názvem The importance of nonverbals, který se koná 31. října od 16 hodin v US 207 (FAV/NTIS).

V současné době je téměř nemožné uspět bez dovednosti správné sebeprezentace. Ukazuje se, že především absolventi a studenti technicky zaměřených oborů mají v tomto ohledu značné nedostatky. Právě workshop vedený Andreasem Fehrensem, výborným koučem v oblasti komunikace, je může pomoci odstranit. Během semináře se naučíte rozpoznat důležitá nonverbální gesta v každodenní komunikaci, procvičit si je a natrénovat si je ve svůj prospěch.

Andreas Fehrens
je majitelem obchodních společností. Od útlého dětství miluje výzvy, a proto se před pěti lety rozhodl podstoupit další. Stal se členem profesionálního klubu Toastmaster, který napomáhá zlepšit projev na veřejnosti, a to nejen verbální, ale i nonverbální, neboť vše spolu úzce souvisí. Velmi rychle se mu podařilo dosáhnout nejvyšší komunikační úrovně Advanced Communication Gold a v roce 2012 vyhrál soutěž v projevu v České republice. Tento jeho koníček se stal i jeho zaměstnáním a od roku 2011 působí jako kreativní komunikativní kouč.